Monday, 27 February 2012

kantoi


kantoi tido..adeh bkn men payah nk coverline...tp kantoi gk akhirnya...hhahahhaha

anjing pun skng dh pandai dh


korg rasa sapa yg paling banyak dapat kumpul duit?hahhahah mesti masyuk nyer la

gelongsor pasti mati


gelongsor terbek dari ladang..anda akan jumpa hirisan anak anda dibawa gelongsor ini...hahaha

Sunday, 26 February 2012

tandas berkualiti


tandas berkualiti...hahahha ni tandas mmg terbek...ada aircond dgn astro lg...luar nmpk teruk tp dalam mmg terbek la...selesa nk buang segala air..tp tau la aircond cmne...klu berak mmg bau dia susah nk ilang ar...hhahahha

teknologi baru


skang ni kitar semula je apa yg kte ada...kreatif betul...hahhaha...xkn ada org hilang laptop kalau cmni...pencuri xdapat kesan nyer...

anjing terbaik


anjing skang berak reti bersihkan..tp sikap manusia skang teruk..toilet kotor x reti nak bersihkan..so sesapa yg terasa belajar dari anjing ni yer?hahhahahha

nak tau burung ske makan apa???


hahhahah men makan je apa yg boleh..janji kenyang...so pasni sapa ada burung ke itik ke bg je mkn benda yg pelik2...

moto hebat

ajaibnya...moto terlekat di pokok...ni mesti dh tggi lama ni...tu leh jd cmni...apa la...jual besi buruk lg baik dr tggi cmni je...rugi2...hahhaha

zombie kampung pisang


ni mayat yang di bangunkan semula...xtau betul ke x...so sapa ada cete yg betul cetekan la..hahhahaha
klu betul leh suruh dia berlakon zombie kg pisang....

pedihnya korek hidung cmni


korek hidung jangan la sampai ke mata...ni nak ckp korek hidung ke korek biji mata?adus...ngeri....

Thursday, 16 February 2012

car pool bkn car park


ni la cara parking terbaru...parking yg paling selamat, xperlu antar ke carwash jika kotor dan x perlu ruang yang banyak tuk keta...so keputusan ditangan anda...anda fikirkan la....

saya along, saya xnk tolong


along kecik....nampak kecik dh pki tatu..ni training nk jd along tuk akan datang...kapak,parang,kayu dgn pisau ni kre latihan...tp comel gak dak pompuan ni kan...hahhahah siut je...so sapa ada anak laki latih dia dr kecik jd cmni ek????hhahahah

sterika baju yang paling senang


pelik kang gosok baju cmni...so kepada rakan2 jangan la gosok baju cmni..belajar la cari yang betul..

kerana hantaran terlalu tinggi


hahhahahha cian nyer mamat ni..nk kawin mahal...duit xde..so yang paling murah beli cadar je la...ada gak org nak teman..sapa2 yang ada borang kosong tu bagi ar kat mamat ni...tp harga yang berpatutan...zaman skng hantaran nak kawin klu xde 8k ke atas jgn teringin nk kawin la.. so pada gadis2 yg nk berkahwin...letak la harga yg berpatutan..